Looking For Anything Specific?

Τσιτσιπάς / Stefanos Tsitsipas Eirinika Gr / «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη.

Τσιτσιπάς / Stefanos Tsitsipas Eirinika Gr / «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη.. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. 174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι.

«νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. 174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä. Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid).

Stefanos Tsitsipas Wra Koypas To Kanali Toy Telikoy Onsports Gr
Stefanos Tsitsipas Wra Koypas To Kanali Toy Telikoy Onsports Gr from onsports.bbend.net
Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. #τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler.

174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä.

Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. 174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä. Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. «ηξερα ότι κάτι ετοιμάζει στο match point». Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο.

O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη.

Stefanos Tsitsipas Ypeta3e Ton Roymplef Kai Egrapse Istoria Sto Masters Toy Monte Karlo Cnn Gr
Stefanos Tsitsipas Ypeta3e Ton Roymplef Kai Egrapse Istoria Sto Masters Toy Monte Karlo Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας.

Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας.

#τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of. Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. 174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä.

«βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. I play tennis because it's my. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά».

Tsitsipas Nadal 3 2 Apisteyth Anatroph Kai Stoys 4 O Tsitsipas Vids Gazzetta
Tsitsipas Nadal 3 2 Apisteyth Anatroph Kai Stoys 4 O Tsitsipas Vids Gazzetta from www.gazzetta.gr
Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. Το πρόγραμμα του στέφανου και ο επόμενος αγώνας. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι.

Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε.

Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. #τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of. I play tennis because it's my. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. «ηξερα ότι κάτι ετοιμάζει στο match point». Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Το πρόγραμμα του στέφανου και ο επόμενος αγώνας. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε:

Posting Komentar

0 Komentar